Op 11 juni 2017 opent de kasteelheer de poorten weer voor u. Waar 6 jaar geleden voor het laatst het Kasteelfeest, toen nog onder de naam Kasteelfeesten, heeft plaatsgevonden om het 250 jarig bestaan van Kasteel de Strijdhoef te vieren. Na deze succes editie was er de wens om dit 5 jaar later weer te doen. Helaas was het toen niet gelukt om hiervoor alle middelen bij elkaar te verzamelen. Maar 6 jaar later GAAT HET KASTEELFEEST DOOR!

Het Kasteelfeest is een cultureel evenement waar kunstenaars, muzikanten en artiesten hun kunsten komen vertonen in en rondom het kasteel. Deze middag zal er op een hoofdpodium een gevarieerd programma samengesteld worden en kunt u in en rondom het kasteel verschillende kunstwerken aanschouwen. Daarnaast zal er door de Duinboeren, een samenwerking tussen boeren rondom het duingebied Loonse en Drunense duinen, lokale streekproducten worden aangeboden.

Entree voor het Kasteelfeest 2017 is GRATIS!

Volg het Kasteelfeest op Facebook om zo zeker niks te hoeven missen van dit cultureel spektakel op het historisch monument Kasteel de Strijdhoef in Udenhout