Even bijpraten…

Op zondag 3 december gaat tussen 12:00 en 15:00 uur de poort weer open bij kasteel De Strijdhoef.
Sinterklaas en een flink aantal zwarte Pieten gaan er met jullie ongetwijfeld weer een onvergetelijke middag van maken!!!
In aanloop naar deze zondag zullen er drie afleveringen van het Udenhouts Sinterklaas journaal (o.a. via deze website) verschijnen.
Breng nog snel je vrienden hiervan op de hoogte!!!

Kom jij ook weer naar Sinterklaas

als hij logeert bij Kasteel De Strijdhoef?

meisjemetschoenAfgelopen jaar was Sinterklaas voor het zevende achtereenvolgende jaar te gast bij Kasteel De Strijdhoef in Udenhout. Ook voor dit jaar heeft hij zijn oog weer laten vallen op ons kasteeltje. Hij heeft besloten dit jaar op zondag 3 december naar Udenhout te komen. Hij weet zeker dat hij daar heel veel jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s erg veel plezier mee doet.

Ondanks dat de Sint het in die periode erg druk heeft (hij moet tenslotte alle verlanglijstjes uit deze regio dan nog verwerken), zet hij de poort van het kasteel weer even open zodat iedereen die daar zin in heeft een kijkje kan komen nemen hoe het er allemaal aan toe gaat als Sinterklaas daar met een hele grote groep zwarte pieten is neergestreken. Omdat het vorig jaar erg druk geweest (ondanks het mindere weer) zet de organisatie ook dit jaar de deuren weer om 12.00 uur open. Om alles toch op tijd klaar te krijgen voor pakjesavond gaan de poorten om 15.00 uur wel weer dicht.

De organisatie heeft, zoals u van ze gewend bent weer een flink aantal leuke activiteiten op het voorterrein van het kasteel voorbereid. Zij hopen dat er dit jaar weer vele complete families, weer veel plezier gaan beleven deze middag.

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer dat u uw waardering voor dit evenement in de vorm van een vrijwillige bijdrage kenbaar wil maken. De kans dat Sinterklaas dan in 2018 weer van de partij is, komt dan wel een stuk dichterbij…

We maken ons zo langzaam aan weer op voor het Sinterklaasfeest 2017. De contacten met Sinterklaas en de zwarte Pieten zijn alweer gelegd en ons is verzekerd dat op 3 december Sinterklaas in het kasteel aanwezig zal zijn. Tussen 12:00 en 15:00 uur staan de poorten van het kasteel weer open en zullen al onze bezoekers weer een onvergetelijke middag hebben.

Vorig jaar was het ook al zo gezellig. De Pieten waren in de weken voor Sinterklaas op het Kasteel op de scholen geweest en hadden daar een filmpje gemaakt van een dansje. Ook dit jaar zijn de twee danspieten weer mee op de stoomboot gestapt richting Nederland.
Als je nog even wil kijken hoe het dansje vorig jaar was, kun je dat hieronder nog een keer belijken.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Sinterklaas op het Kasteel wordt mede mogelijk gemaakt door:

uc-logoUdenhout-Centraal.nl
De digitale nieuwsbron voor Udenhout


emteEm-Té Udenhout
Supermarkt voor perpernoot en marsepein


Weijtmans logoBoomrooijerij Weijtmans
Boomonderhoud


denissenelektrotechniekDenissen elektrotechniek
Voor de aanleg van al uw elektra


Hobbenbrouwers Euronics
Kwaliteitsproducten in electronica


boomkwekerijudenhoutBoomkwekerij Udenhout
Beschikbaar stellen van ruimtes en parkeerterrein

Logo_BeterGroen_2009 A4Beter Groen
Materialen


stichting-petStichting Petje
Kunst en Cultuur voor de jeugd


Banier WeijtmansDorpsraad Udenhout
Subsidie via ‘Bewonersbudget’


07-0493 SCOUTING UDENHOUT LOTEN.CDRScouting Udenhout
Súperhulpen van o.a. Sinterklaas


mvcHarmonie MVC
Voor een muzikale (peper-)noot


andantinoAndantino
Koor met leden uit Biezenmortel en Udenhout

© Copyright - Sinterklaas op het Kasteel