Even bijpraten…

Mocht je van plan zijn om zondag naar het kasteel te komen, dan is het misschien wel leuk om te weten hoe het afgelopen zondag geweest is tijdens de intocht van Sinterklaas in Udenhout. We hebben zwarte piet bereid gevonden om jullie even te vertellen wat er allemaal gebeurd is:

Kom jij ook weer naar Sinterklaas

als hij logeert bij Kasteel De Strijdhoef?

meisjemetschoenAfgelopen jaar was Sinterklaas voor het zevende achtereenvolgende jaar te gast bij Kasteel De Strijdhoef in Udenhout. Ook voor dit jaar heeft hij zijn oog weer laten vallen op ons kasteeltje. Hij heeft besloten dit jaar op zondag 27 november naar Udenhout te komen. Hij weet zeker dat hij daar heel veel jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s erg veel plezier mee doet.

Ondanks dat de Sint het in die periode erg druk heeft (hij moet tenslotte alle verlanglijstjes uit deze regio dan nog verwerken), zet hij de poort van het kasteel weer even open zodat iedereen die daar zin in heeft een kijkje kan komen nemen hoe het er allemaal aan toe gaat als Sinterklaas daar met een hele grote groep zwarte pieten is neergestreken. Omdat het vorig jaar erg druk geweest (ondanks het mindere weer) zet de organisatie ook dit jaar de deuren weer om 12.00 uur open. Om alles toch op tijd klaar te krijgen voor pakjesavond gaan de poorten om 15.00 uur wel weer dicht.

De organisatie heeft, zoals u van ze gewend bent weer een flink aantal leuke activiteiten op het voorterrein van het kasteel voorbereid. Zij hopen dat er dit jaar weer vele complete families, weer veel plezier gaan beleven deze middag.

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer dat u uw waardering voor dit evenement in de vorm van een vrijwillige bijdrage kenbaar wil maken. De kans dat Sinterklaas dan in 2017 weer van de partij is, komt dan wel een stuk dichterbij…

We hebben al weer zelf gemerkt dat Sinterklaas in het land is met zijn zwarte pieten. Ze zijn namelijk hier in Udenhout al weer op de scholen langs geweest én ze hebben weer een leuk dansje ingestudeerd waarvan allemaal filmpjes gemaakt zijn. Ze hopen natuurlijk dat jullie dit dansje allemaal mee kunnen dansen op zondag 27 november bij Sinterklaas op het kasteel!

In de dagen na de intocht in Udenhout zijn de zwarte pieten weer even op school geweest. Ze hebben wat boekjes gelezen op school en zijn op zoek gegaan naar ingevulde verlanglijstjes. Kijk maar eens op het filmpje wat ze daarvan gemaakt hebben.

Vrijdag voor de intocht in Udenhout zijn de zwarte pieten al een keertje op de scholen geweest om de eerste lijstjes op te halen. Kijk maar eens op dit filmpje.

Dit filmpje werd naar de scholen gestuurd toen de Sint nog maar net een paar dagen in het land was!

Dit is een filmpje van alleen het dansje!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Sinterklaas op het Kasteel wordt mede mogelijk gemaakt door:

uc-logoUdenhout-Centraal.nl
De digitale nieuwsbron voor Udenhout


emteEm-Té Udenhout
Supermarkt voor perpernoot en marsepein


Weijtmans logoBoomrooijerij Weijtmans
Boomonderhoud


denissenelektrotechniekDenissen elektrotechniek
Voor de aanleg van al uw elektra


Hobbenbrouwers Euronics
Kwaliteitsproducten in electronica


boomkwekerijudenhoutBoomkwekerij Udenhout
Beschikbaar stellen van ruimtes en parkeerterrein

Logo_BeterGroen_2009 A4Beter Groen
Materialen


stichting-petStichting Petje
Kunst en Cultuur voor de jeugd


Banier WeijtmansDorpsraad Udenhout
Subsidie via ‘Bewonersbudget’


07-0493 SCOUTING UDENHOUT LOTEN.CDRScouting Udenhout
Súperhulpen van o.a. Sinterklaas


mvcHarmonie MVC
Voor een muzikale (peper-)noot


andantinoAndantino
Koor met leden uit Biezenmortel en Udenhout

© Copyright - Sinterklaas op het Kasteel